Actueel Beleid Vogels Foto's Belvedere Links Contact

Natuur- en milieucoöperatie Rivierduingebied

 
  Leden NMC Rivierduingebied herkenbaar

Sinds kort zijn de leden van de NMC Rivierduingebied als zodanig herkenbaar. Vrijwilligers hebben borden gemaakt en geplaatst bij of op het erf van de leden.

Op dit bord of liever voor dit bord is de afbeelding van een kievit bevestigd. De kievit is het symbool van de NMC Rivierduingebied.

Ook in het logo is voor de kievit een plaats ingeruimd. Het bestuur van de NMC heeft het idee voorgesteld op een ledenvergadering en daarna is het balletje gaan rollen of beter gezegd heeft de kievit gestalte gekregen.

De maker van de kievit is de heer Piet Postma uit Swifterbant, hij is er in geslaagd de kievit bijna levensecht te maken, een waar kunstwerk. De borden zijn een verrijking van het Rivierduingebied en dragen zo bij aan het positieve imago van dit fraaie gebied.   

 
Nieuws

16.04 Foto's tulpenloop '22
22.03 Het eerste kievitsei

Waarnemingen

laatste waarneming
03.01 Vlinders '16-'20
Volg hier alle waarnemingen LIVE

Agenda © NMC Rivierduingebied


Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied

adlus advisering                     Vrienden van het Rivierduingebied                     Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het RivierduingebiedOok vriend worden?