Actueel Beleid Vogels Foto's Belvedere Links Contact
 

Natuur- en milieucoöperatie Rivierduingebied

  07.05.2012 Prijswinnaars 'Loeren bij de Boeren'

Het was deze keer niet gemakkelijk, vooral bij de vragen over het gewicht van de stenen en de oppervlakte van de zonnepanelen kwamen de meeste fouten voor.

Omdat er drie verschillende routes waren en ook de vragen hier op zijn aangepast, zijn er per route prijswinnaars.
Bij loting is de hoofdprijs; een rondje golf voor twee personen,aangeboden door Shortgolf, gewonnen door Brenda van Lier en Jorg Jacobs uit Lelystad.
Bij route A zijn de prijswinnaars Theo en Riet van Dam uit Swifterbant.
Voor route B zijn dit de echtparen Benny en Miny Dibbelink en Kees en Leny Verschure ook uit Swifterbant. Zij krijgen het boek Jong en Wild van Koos Dijksterhuis.

Een eervolle vermelding is er voor de drie zusjes Julia, Lieke en Kirstin de Jong. Julia en Lieke van 9 en 7 jaar hebben de tocht helemaal gefietst en hadden bijna alle antwoorden goed. Kirstin van 4 heeft uiteraard achterop de fiets gezeten bij mama. Helemaal toppie! Deze dames wonen ook in Swifterbant.Overige artikelen.
 
Nieuws

07.05 Top attracties
23.04 Foto's tulpenloop
04.04 Weidevogels
30.03 Koeiendans
07.03 NL doet!
07.03 Uitreiking bijdrage Fonds Leefbaarheid
16.02 Tulpenroute 2019
16.02 Uit de pers: subsidie

Waarnemingen

laatste waarneming
17.01 Henk & Joke op pad
Volg hier alle waarnemingen LIVE

Agenda

Elke dinsdag Kalverschuur geopend


 © NMC Rivierduingebied


Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied

adlus advisering                     Vrienden van het Rivierduingebied                     Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het RivierduingebiedOok vriend worden?