Actueel Beleid Vogels Foto's Belvedere Links Contact
 

Natuur- en milieucoöperatie Rivierduingebied

  07.05.2012 Prijswinnaars 'Loeren bij de Boeren'

Het was deze keer niet gemakkelijk, vooral bij de vragen over het gewicht van de stenen en de oppervlakte van de zonnepanelen kwamen de meeste fouten voor.

Omdat er drie verschillende routes waren en ook de vragen hier op zijn aangepast, zijn er per route prijswinnaars.
Bij loting is de hoofdprijs; een rondje golf voor twee personen,aangeboden door Shortgolf, gewonnen door Brenda van Lier en Jorg Jacobs uit Lelystad.
Bij route A zijn de prijswinnaars Theo en Riet van Dam uit Swifterbant.
Voor route B zijn dit de echtparen Benny en Miny Dibbelink en Kees en Leny Verschure ook uit Swifterbant. Zij krijgen het boek Jong en Wild van Koos Dijksterhuis.

Een eervolle vermelding is er voor de drie zusjes Julia, Lieke en Kirstin de Jong. Julia en Lieke van 9 en 7 jaar hebben de tocht helemaal gefietst en hadden bijna alle antwoorden goed. Kirstin van 4 heeft uiteraard achterop de fiets gezeten bij mama. Helemaal toppie! Deze dames wonen ook in Swifterbant.Overige artikelen.
 
Nieuws

18.08 Uit de pers
25.05 4 kievitkuikens in de aardappelen
02.05 Belevenissen in het Rivierduingebied
25.04 Foto's tulpenloop: 5km & 10km

Waarnemingen

laatste waarneming
02.05 Belevenissen in het Rivierduingebied

Agenda

21.11 Kalverschuur open
28.11 Kalverschuur open
05.12 Kalverschuur open
12.12 Kalverschuur open
19.12 Kalverschuur open
26.12 Kalverschuur open


 © NMC Rivierduingebied


Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied

adlus advisering                     Vrienden van het Rivierduingebied                     Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het RivierduingebiedOok vriend worden?