Actueel Beleid Vogels Foto's Belvedere Links Contact
 

Natuur- en milieucoöperatie Rivierduingebied

  13.05.2014 Paneel en koetje schilderen

Iedereen kan schilderen…. Op houten panelen of leuke koetjes voor ieder wat wils!

Zelfs de twijfelaars onder de deelnemers halen we over om samen met ons een leuk schilderwerk te maken en te pimpen op een stoer houten paneel of een stoere koe.

De ‘Tulpen wandeling’ die elk jaar word gehouden in onze omgeving is de aanleiding om tulpen te gaan schilderen op de panelen en omdat er op dat moment geen tulpen bloeien nemen we tulpenservetten als voorbeeld.

Maar daar blijft het niet bij naast mooie tulpen worden er ook rozen, harten en zelfs paas afbeeldingen gebuikt iedereen blijkt zeer kunstzinnig!

Het resultaat is een flink aantal prachtige verschillende werkstukken die we tentoonstellen in onze kalverschuur , voor herhaling vatbaar!

18 deelnemers.!Overige artikelen.
 
Nieuws

07.05 Top attracties
23.04 Foto's tulpenloop
04.04 Weidevogels
30.03 Koeiendans
07.03 NL doet!
07.03 Uitreiking bijdrage Fonds Leefbaarheid
16.02 Tulpenroute 2019
16.02 Uit de pers: subsidie

Waarnemingen

laatste waarneming
17.01 Henk & Joke op pad
Volg hier alle waarnemingen LIVE

Agenda

Elke dinsdag Kalverschuur geopend


 © NMC Rivierduingebied


Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied

adlus advisering                     Vrienden van het Rivierduingebied                     Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het RivierduingebiedOok vriend worden?