Actueel Beleid Vogels Foto's Belvedere Links Contact
 

Natuur- en milieucoöperatie Rivierduingebied

  13.05.2014 Paneel en koetje schilderen

Iedereen kan schilderen…. Op houten panelen of leuke koetjes voor ieder wat wils!

Zelfs de twijfelaars onder de deelnemers halen we over om samen met ons een leuk schilderwerk te maken en te pimpen op een stoer houten paneel of een stoere koe.

De ‘Tulpen wandeling’ die elk jaar word gehouden in onze omgeving is de aanleiding om tulpen te gaan schilderen op de panelen en omdat er op dat moment geen tulpen bloeien nemen we tulpenservetten als voorbeeld.

Maar daar blijft het niet bij naast mooie tulpen worden er ook rozen, harten en zelfs paas afbeeldingen gebuikt iedereen blijkt zeer kunstzinnig!

Het resultaat is een flink aantal prachtige verschillende werkstukken die we tentoonstellen in onze kalverschuur , voor herhaling vatbaar!

18 deelnemers.!Overige artikelen.
 
Nieuws

17.01 Visvijverweg is te gevaarlijk
09.01 Nieuwjaarswandeling
18.08 Uit de pers
25.05 4 kievitkuikens in de aardappelen

Waarnemingen

laatste waarneming
17.01 Henk & Joke op pad

Agenda

23.01 Kalverschuur open
30.01 Kalverschuur open
06.02 Kalverschuur open
13.02 Kalverschuur open
20.02 Kalverschuur open
27.02 Kalverschuur open


 © NMC Rivierduingebied


Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied

adlus advisering                     Vrienden van het Rivierduingebied                     Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het RivierduingebiedOok vriend worden?