Actueel Beleid Vogels Foto's Belvedere Links Contact
 

Natuur- en milieucoöperatie Rivierduingebied

  15.01.2013 Nieuwjaarswandeling

Zaterdag 12 januari heeft de nieuwjaarswandeling weer plaats gevonden.
De deelname was uitstekend, zo'n 50 wandelaars konden verwelkomt worden door onze voorzitter Maarten Schoone.

Het bestuur had nog een verrassing in petto voor de alweer honderdste vriend van het Rivierduingebied. De gelukkige was Margreet Wulfs-Scholtens uit Swifterbant, die een mand met streekproducten overhandigd kreeg. Inmiddels is het aantal vrienden al meer dan 120, waar we als NMC Rivierduingebied erg blij mee zijn. Ook worden de activiteiten steeds beter bezocht en werkt het enthousiasme van de deelnemers motiverend.

Tijdens de wandeling kwam archeoloog Andre Kerkhoven nog even langs om ons te laten zien wat er allemaal af te lezen valt aan de aardlagen die met een grondboor naar boven werden gehaald.
Vooral ook de enthousiaste manier van vertellen van Andre deed de wandelaars ademloos luisteren. Op de foto's is dit ook duidelijk te zien.

Na afloop was er de bekende en overheerlijke snert met roggebrood en spek. Al met al was het een zeer geslaagde ochtend. Op naar de volgende activiteit. Houdt u hiervoor de agenda in de gaten.

Er zijn ook weer mooie foto's gemaakt door Koos Bax & Dick Langelaar

Overige artikelen.
 
Nieuws

18.08 Uit de pers
25.05 4 kievitkuikens in de aardappelen
02.05 Belevenissen in het Rivierduingebied
25.04 Foto's tulpenloop: 5km & 10km

Waarnemingen

laatste waarneming
02.05 Belevenissen in het Rivierduingebied

Agenda

17.10 Kalverschuur open
21.10 Pompoenenfeest
24.10 Kalverschuur open
28.10 Nachtvlinders
31.10 Kalverschuur open
7.11 Kalverschuur open
14.11 Kalverschuur open
21.11 Kalverschuur open
28.11 Kalverschuur open


 © NMC Rivierduingebied


Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied

adlus advisering                     Vrienden van het Rivierduingebied                     Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het RivierduingebiedOok vriend worden?