Actueel Beleid Vogels Foto's Belvedere Links Contact
 

Natuur- en milieucoŲperatie Rivierduingebied

  11.04.2011 Electrabel en NMC Rivierduingebied werken samen

Maandag 28 maart heeft de uitreiking plaats gevonden van het eerste vriendencertificaat van het vriendenproject van de Natuur- en milieucŲoperatie Rivierduingebied. De voorzitter van de NMC Rivierduingebied, de heer Maarten Schoone, heeft dit certificaat overhandigd aan de directeur, de heer Jean Luc Heynderickx, van de recent geopende Maximacentrale van Electrabel te Lelystad.
Electrabel is de eerste donateur van het vriendenproject van de NMC Rivierduingebied.

Electrabel en de NMC Rivierduingebied kennen een jarenlange goede samenwerking. Dit is mede een gevolg van het feit dat de directe buren van de Maximacentrale allemaal leden zijn van de NMC Rivierduingebied.
Het bestuur van de NMC Rivierduingebied stelt het dan ook zeer op prijs dat zij Electrabel als eerste vriend mogen verwelkomen. Om de vriendschap te onderhouden zijn er afspraken gemaakt om in de nabije toekomst samen stappen te ondernemen om zowel de Maximacentrale als ook het Rivierduingebied bij een breder publiek onder de aandacht te brengen.

Een gedeelte van het bedrag zal besteedt worden aan activiteiten in het kader van de vrienden van het Rivierduingebied. Deze activiteiten zullen onder andere bestaan uit het organiseren van excursies, fiets- en wandeltochten en voorzieningen die het recrŽeren in het Rivierduingebied aangenaam maken.


Jean Luc Heynderickx en Maarten Schoone voor de Maximacentrale.

Lees hier meer over de Maxima Centrale.

Overige artikelen.
 
Nieuws

07.05 Top attracties
23.04 Foto's tulpenloop
04.04 Weidevogels
30.03 Koeiendans
07.03 NL doet!
07.03 Uitreiking bijdrage Fonds Leefbaarheid
16.02 Tulpenroute 2019
16.02 Uit de pers: subsidie

Waarnemingen

laatste waarneming
17.01 Henk & Joke op pad
Volg hier alle waarnemingen LIVE

Agenda

Elke dinsdag Kalverschuur geopend


 © NMC Rivierduingebied


Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied

adlus advisering                     Vrienden van het Rivierduingebied                     Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het RivierduingebiedOok vriend worden?